Image and video hosting by TinyPic

Svarthvitt morgen

Ikke svarthvitt i en trist, kjedelig eller ekkel sammenheng.Du vet svarthvitt. Svarthvitt på den fine, levende og bra måten.

Svarthvitt er for meg fintfintfint. Jeg liker det. Vent litt jeg elsker det. Jeg elsker også at denne feriemorgenen har vart helt til klokka tre. Den har i grunn inneholdt svært lite (men samtidig svært mye). 
- våkne
- sove noen minutter til
- våkne igjen
- kikke på søte Bridget Jones på opptak
- se på fine blogger
- høre på fine spotifylister
- henge opp røde hjertelys på rommet
- leke med kameraet
- fylle blodet med iskald koffein fra tine

- hvordan ser dine feriemorgener ut?

...Andrea...

Are we human, or are we dancerFørste juledag i dag. Tok på meg et maxiskjørt jeg aldri egentlig har funnet anledning til å bruke. Har vært ute å lekt litt med 50mm objektivet, og jeg er veldigveldig forelsket i magien. Nå blir det familiebesøk og kalkun til middag. Håper ikke jeg er den eneste som kommer til å trille når julen er over. 

- Hva syns du om bildene?
- Hvordan tilbringer du denne dagen?

...Andrea...

X-mas

Julaften, dagen man venter hele desember på, er snart over. Dagen er til for å spise lang og god frokost, gumle godteri mens man ser et par julefilmer, ta på kjole, stelle håret og sminke ansiktet. Når kvelden kommer skal tiden helst brukes til å nyte store mengder pinnekjøtt, dessert og kaker. I tillegg kommer åpningen av gaver fra nære og kjære. Dagen er full av tradisjoner, gleder og ikke minst mat.

Nå sitter jeg tullet inn i et mykt pusepledd. På meg har jeg den nye pysjamasen som fint lå pakket inn under treet, og på føttene varmer verdens søteste tøfler. Dagen var fin og koselig på alle mulige måter. Jeg fikk så utrolig mange nydelige gaver. (50 mm, parfyme, pynteting, kopper, klær, gavekort, bok, klær, smykker og alle mulige ting som kan trekke en hver sitt smilebånd i rikitg retning). Håper alle sammen har kost seg masse! hjerte

- fortell meg om din julaften

...Andrea...

Julefint

Det er så mye fint med julen.Jeg liker at huset glitrer. Det er egentlig ganske trivelig å se rett inn i de trillrunde øya til en tykk liten pyntenisse uansett hvor jeg snur meg. Stearinlys, titusen morsomme filmer om dagen og stor stjerne i vinduet er også finfint.Også er det plutselig greit å spise (nesten) hva som helst. Sukker, sukker og mere sukker + ribbefett og julebrus til dessert.

Det er kult at juletreet vårt har masse pynteting fra forskellige steder i verden. Mamma kjøper julepynt på ferie. Sommer, høst, vinter og vår - say no more.Det er litt dumt at bakken ikke er dekket med to-tre meter snø. Jeg tror allikevel at jeg skal overleve. Mest takket være den nydelige himmelen som danser lekent over byen vår for tiden.Jeg elsker virkelig at det er julaften i morgen. Koskoskos

- Hva liker du med juletiden?

...Andrea...

Frida

Se så fin hun er!!!

Knipset bilder av ei venninne i stuido i går, og ble ganske fornøyd med resultatet. (Om jeg nå må si det selv) Litt musikk i bakgrunnen, et kamera, noen blitser og to glade jenter er stikkord for hvordan timene der inne gikk for seg. 

- Hva syns du om bildene?

...Andrea...

ATM

hva jeg gjør: ligger langflat på senga. er veldig sliten. har mest lyst til å sove bort dagen. vurerer å gjøre noe nyttig istedethva jeg hører på: lana del rey. tenker at hun er jævli flinkfinutroligfantastiskhvorfor jeg smiler: litt fordi det jul. litt fordi jeg drømmer om å reise. litt fordi jeg har pusset opp rommet mitt, og at det nå har hvite vegger

hva jeg tenker på: det er hemmelig (men det begynner på k og slutter på jærlighet)hva jeg vil: drikke sånn god te som kalendernissen har gitt meg. hjelpe med julevask. pakke en julegave eller to. trene. sove

- beskriv hva du gjør nå

...Andrea...

Onsdagstull

Slapp helt av. Jeg har ikke blitt mentalt forstyrret, og tror heller ikke at det er onsdag i dag. Hadde det bare så sykt travelt med skole, teater and stuff i går (på den ekte onsdagen)

Lagde en liten tullefilm i går. Ikke se den med et serriøst øye, da kommer du til å besvime eller noe.

...Andrea... 

I love it!You´re on a different road, I´m in the milky way
You want me down on earth, but I am up in space
You´re so damn hard to please, we gotta kill this switch
You´re from the 70´s, but I´m a 90´s b*tch
//Icona Pop

---> HJERTE 

...Andrea...

Den slemme dagenJeg tenker at mandag ikke trenger å være den slemme dagen. Den dagen som ingen egentlig liker. Jeg tenker at mandag ikke fortjener all dritten. Den kan jo tross alt ikke noe for at den er som den er. Mandag kan være æsj og mandag kan være fy. Selv jeg kan snurpe leppene sammen, og si meg enig i akkurat det.Allikevel... Jeg prøver å se på mandag som noe fint. Noe litt sløvt, men samtidig lekent. En mulighet til å danse. En mulighet til å trene. Jeg tenker at det er fint at det lukter te når jeg våkner. Og at jeg får grå ullstrømpebukse i adventskalenderen. Alt skolearbeidet er slitsom. JA! Men jeg kjøper en litago, spiser egg til kveldsmat og prøver å glemme det.

At jeg i dag hadde på ny skjorte og dr.martens hjalp veldig på. De røde neglene som danser på hendene mine har også hatt en positiv virkning. Tross at det er den såkalt slemme dagen, føler jeg mer at det er den flinke. Har løpt rundt og gjort akkurat slik som man burde gjøre på flinke dager. Nå derimot skal jeg legge meg for å drømme om kjekke konserter, prikkete kjoler og litervis med gratis iskaffe. Såpass har jeg fortjent. God natt, sov godt og drøm søtt

- Hvordan er ditt forhold til slemmemandagen?

...Andrea...

Jeg holder pusten

 

Noen ganger holder jeg pusten. Mest for å drømme, men litt for å tenke. Alt går så fort ellers. Biler med blinkende lys bare suser forbi. De eier ikke takt. De eier ikke rytme. De bare bråker og durer. Mennesker uten hverken mål eller mening går ti runder, på den tiden jeg skulle løpt en halv. Tallene øverst i høyre hjørne skiftes ut. Fort. Da holder jeg pusten. Ikke så lenge. Ikke sånn at hodet fylles med eksplosiv luft. Ikke sånn at leppene dirrer og ørene vifter. Bare sånn at det er fint. Bare sånn at hjernen akkurat flyter på den lille lyseblå skyen av oppsamlet utpust. Bare sånn at tonene fra ''comptine d'un autre été'' kan krype langsomt inn i tankene mine ihvertfall tre eller fire ganger.Å holde pusten fungerer hverken som en dum selskapslek eller som åpningen på et gammelt tv-program. Du finner ingen tutorial eller bruksanvisning uansett hvor du leter. Det er noe eget. Noe annerledes. Noen ganger holder jeg pusten. Du burde prøve det du også.

...Andrea...

Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012

17, Bodø

Bare en (nesten) hvilken som helst jente, som lever et (nesten) helt normalt liv. Allikevel... De store lidenskapene er å fange opp herlige øyeblikk med kameraet, å forsøke å sette ord på fine ting her i livet, å stå på scenen, å sveve over dansegulvet i takt med herlig folkemusikk og å spille teater.

hits