Image and video hosting by TinyPic

In heaven

shoes

 

...Andrea...

wooohomatmatmatmat

altså, æ vil ha mat 

nu e æ sulten...

dæven. æ treng mat

ahh - mhm

gi mæ mat !

...Andrea... 

Dagen er for kortMerker at jeg absolutt MÅ å ta noen flere bilder på hjemmebane igjen. Her er noen fra testing i stuido (på skolen) på fredag. I dag har jeg spist gryterett til frokost, drukket cappuccino under dyna og testet ut en ny serie på netflix (weeds het den). Kan vel være enige om at det ikke akkurat hadde blitt de mest givende bildene uansett... Trengte bare å slappe av litt før en lang kveld, og en enda lengre uke; Skole, teaterøvinger hver dag og forhåpentligvis litt trening innimellom.

- vurderer å skaffe meg et 50mm objektiv, noen har erfaringer (gode eller dårlige) med dette? Deldeldel

...Andrea...


BW

Wooopsi! Da var det fredag igjen, og uka er snart over. Tida går så fort. Samtidig som den går alt for sakte. Er så mye fint som skal skje fremover, samtidig som alt skjer her og nå. 
Uansett... Nå har vi foto på skolen, og søte Susanne tok bildene over. Jeg måtte bare forstyrre, og snike meg inn i den lille test-shooten deres. "Linseluuuus"

- (stygt klisjespørsmål) Hva gjør du for tiden ?

...Andrea... 

^^


...Andrea...

Girl put your records on

, tell me your favourite song 

Fyll søndager med kjærlighet, svarthvitt, sterk kakao, favorittsanger, skolearbeid og trening. Det gjør ihvertfall jeg.

- Hvordan ser dine søndager ut?

...Andrea...

Pick one

dotted, cute and inspiring

leken, vinrød og varm på hodet


 
army + beatles

 

Army + Beatles = <3

 


classic

 

Klassisk med personlig vri
- Hvilket antrekk ville du valgt?

Jeg vet ihvertfall at jeg hadde røsket til meg alle tre om jeg hadde muligheten.

...Andrea... 

Hvite vegger og annet snikksnakk

Jeg har malt og fikset på rommet mitt i det siste (eller mamma har malt og jeg har fikset). Nå begynner det å bli direkte koselig her inne. Hvite vegger, tynne gardiner og hele pakka. Har sprayet noen gjenstander med sølvspray i dag, og de ble ganske finfine de også. Gleder meg til rommet blir helt fiks ferdig, så jeg kan knipse skikkelige bilder av det og vise frem.

I dag var det forresten skolefri. Det førte ikke til annet enn at jeg spiste pannekaker til frokost, dro til byen for å gjennomføre et intervju (skolearbeid, hah!), kjøpte noen julegaver (sykt tidlig til å være meg, hah!) og nå ligger langflat på senga og venter på at resten av fredagen skal komme.

- Hva gjør dere i dag?

...Andrea... 

Stjerner i øya mineHar helt glemt å vise dere dette. Jeg skrev et innlegg med "gjett hva jeg har gjort i kveld?", for litt siden. Og det ble visst med det... Vedder på at dere har sittet og dratt dere i skjegget, og undret over hva det var jeg gjorde den kvelden. Spørsmålet har nok ligget der og irritert vettet av dere. Nå skal dere da få sjelefred og ro i tankene. Karpe diem er svaret. Karpe diem med stort hjerte rundt.

Jeg vil tilbake til fortellinger om røde biler, blinkende stjerner og egyptiske revolusjoner. Dunkende bass og eksposiv stemning... Savnsavnsavn, ah! Det var noen fine timer.

- Liker du Karpe Diem?
- Hva syns du om bildene?

...Andrea...

Dere er ikke kvitt meg endaKlapper meg selv på skuldra for å ha blogget dårlig (yamann ekstremt dårlig) i det siste. Ikke sånn nå har du vært flink lille venn klapping, men sånn ironisk du er teit klapping. Vet ikke helt hvorfor det har vært så stille fra meg. Har bare ikke hatt noe fint å dele. Og som du sikkert ser følger jeg den lille trenden jeg har laget for meg selg, også i dag. Hiver ut noen bilder fra instagrambrukeren min tatt de siste dagene (kanskje ukene). Ser ut til at det er der det blir mest jevnlige oppdateringer fra meg i disse dager. Så om du vil kan du gjerne følge meg der; andreasteenhernes is my name.

Selvfølgelig skal jeg fortsette å blogge. Jeg mener hallo!!! Jeg er jo avhegig av å ha en plass å skrive om alt som irriterer meg, gjør meg hoppende glad eller bare poste både fine og stygge bilder fra dagene mine. Så dere er ikke kvitt meg enda. Jeg må bare... Jeg må bare... Jeg vet ikke, jeg må bare et eller annet.

...Andrea...
 

Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012

17, Bodø

Bare en (nesten) hvilken som helst jente, som lever et (nesten) helt normalt liv. Allikevel... De store lidenskapene er å fange opp herlige øyeblikk med kameraet, å forsøke å sette ord på fine ting her i livet, å stå på scenen, å sveve over dansegulvet i takt med herlig folkemusikk og å spille teater.

hits