Image and video hosting by TinyPic

I may not be perfect, but parts of me are pretty awesome

Jeg kommer ikke til å blogge NOE før jeg har et design som duger. Et som jeg ikke blir flau over å tenke på at andre skal være nødt til å se på.Så vet dere det ! 

... Andrea...

Kunsten å velge

Denne dagen har virkelig fått meg til å tenke. Fått meg til å vri alle hjernecellene mine både hitover, ditover og tilbake igjen i rekordfart. En fart og en rytme, som de absolutt ikke er vante med. Plutselig er det tre måneder til jeg skal velge hva jeg skal gjøre de tre neste årene?! Og dermed også hvilke muligheter jeg skal ha for alle årene som følger etter det igjen. Blir helt skjelven i knærme, svett i henda og tåkete i hodet av å tenke på det. Jeg, lille meg, skal ta et stort og alt for viktig valg.  I dag har jeg og disse to søte jentene (som dere neste ikke ser pga. det uklare bildet) vært på hospitering på dramalinja i Mo i Rana. Det virker som en herlig skole og det er ingen tvil om at jeg hadde trivdes godt der og at det passer perfekt for meg. Allikevel er det mye å tenke igjennom; Vil jeg virkelig flytte ut av byen, bo på hybel og ta alle de "konsekvensene" som følger med det! Svaret er fremedeles: Janjoooeiaaaaaaaa... 
Skal grave meg ned, og ha en dyp og stille tenketid de neste månedene... Så får vi se hvilket fornuftig valg mine små grå gjør til slutt. 

- Har du noen gang tatt et stort valg? Fortell om det...

... Andrea...
 

About my yesterday...

I går (bare en uke for sent...) var jeg sammen med noen venninner og feiret halloween.
Kom litt i seneste laget, siden jeg og Maiken hadde vært på "Mørketidsrock" i forkant. Glemte minnekortet, så har desverre ingen bilder derfra. Men kan si så mye som at nakken min er død etter all headbanginga.
På kvelden derimot var det minnekort i kameraet og cowboyhatt på hodet. Til tross for at filmen var teit og at tiden var knapp, var det en super kveld med noen herlige jenter.

- Hva gjorde du i går?
- Hva syns du om bildene?

... Andrea...

Grip (lør)dagen !Ingenting er som enn deilig start på dagen. Ingenting er viktigere heller.
En bra start kan foreksempel være å sitte i fred og ro på kjøkkenet. Mellom hendene kan man gjerne ha en stor kopp rykende te. Man sier heller ikke nei om det star en mac på bordet, og gir fra seg behagelige toner. 
Det gjør heller ikke så mye hvis lukten av nystekte rundstykker sakte, men sikkert, fyller rommet.

- Hvordan er din lørdagsmorgen?

...Andrea... 

Saknar dig, sen du försvann. Saknar dig, och känner mig halv nu.

- Syns?

...Andrea...

Dumdumdumdum
Noen som kan gi meg litt konsentrasjon? Noen som kan lære meg det som er vært å vite om karbonatomets kjemi, litt fort? Ah! Jeg skal hverken bli forsker eller kjemiker...
Nå vet vi det!!! 

- Har dere noen prøver for tiden?

... Andrea... 

Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012

17, Bodø

Bare en (nesten) hvilken som helst jente, som lever et (nesten) helt normalt liv. Allikevel... De store lidenskapene er å fange opp herlige øyeblikk med kameraet, å forsøke å sette ord på fine ting her i livet, å stå på scenen, å sveve over dansegulvet i takt med herlig folkemusikk og å spille teater.

hits