Image and video hosting by TinyPic

Løper

For tiden stresser jeg en del. Har hodet tusen steder samtiig, og har så godt som alltid et sted jeg burde være eller ting jeg burde få unnagjort. Føler at jeg alltid løper mot noe. Jeg løper selv om jeg sitter bom stille. Hodet løper alltid, hvis du skjønner. 

Men nok om stress og sånne stressende ting. Vil fortelle om to veldig fine ting jeg har løpt til  i det siste. 


Jeg tok koselige ballongbilder av fine Line. Vi blåste opp sju-åtte rosa og lilla ballonger, mens vi spiste sjokolade og drakk solo. Så ruslet vi ut i snøværet, knipset bilder, fniste og lo.


Jeg var på konsert med nydelige, flinke, beste Jonas Alaska. Sto framst i publikum med kamera rundt halsen. Få ting er egentlig finere. 

Andrea

AnsiktJeg elsker å ta bilder av mennesker. Alle mennesker er ulike, og derfor blir alle portretter noe helt unikt og spennende. Nå er jeg på fotokurs og lærer masse spennende om foto, mennesker, lys og ansikter.

Andrea

FRUKT

Hva er FRUKT (???), tenker du sikker nå.
Jeg kan si så mye som at det er en uke full av kurs, sosiale greier, venner, events og masse masse moro. Og når jeg sier masse moro, mener jeg masse moro. Hvorfor FRUKT? Hvorfor FRUKT av alle mulige ting? Jo fordi... Friluft, Rock, Ungdom, Kultur og TeaterFRUKT arrangeres hver høst og vinterferie, og jeg har vært med så lenge jeg kan huske egentlig. Det er en plass mange av mine venner samles og gjør de greiene vi liker å gjøre. Det er med andre ord veldig gøy og veldig fint. Denne gangen er jeg på fotokurs, og det er ekstra gøy og fint. 

Kommer en el bilder etterhvert!

- Hva gjør du i høstferien din?

Andrea 

Dager som dette

Jeg lever for dager der det plutselig ble helg igjen. Dager der jeg endelig kan senke skuldrene og gjøre de tingene jeg faktisk har lyst til å gjøre.Jeg lever for dager der jeg har tid til etterlengtet powernap. Dager der jeg med god samvittighet kan balle meg inn i dyna mi og bare være der for en aldri så liten stund. Jeg lever for fine fredagskvelder med fine venninner. Fredagskvelder med knising, snikksnakk, kafébesøk og koselige påfunn.Jeg lever for å ligge langflat på kjøkkenbenken med Arctic Monkeys på øret. Kan vel egentlig si at jeg (som så mange andre) lever for disse etterlengtede helgene. De er så alt for korte, men også så fine. - Hvordan er din fredag?

Andrea 

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013

17, Bodø

Bare en (nesten) hvilken som helst jente, som lever et (nesten) helt normalt liv. Allikevel... De store lidenskapene er å fange opp herlige øyeblikk med kameraet, å forsøke å sette ord på fine ting her i livet, å stå på scenen, å sveve over dansegulvet i takt med herlig folkemusikk og å spille teater.

hits