Image and video hosting by TinyPic

Finne på noe lurt

Kroppen min har visstnok bestemt seg for å våkne usaklig tidlig også de helgene jeg faktisk har tid til å sove ut. Når jeg ligger i senga og grynter, mens kroppen har tatt denne avgjørelsen er det rett og slett ikke noe poeng i å stritte i mot. Da er det bare å gi etter, traske motvillig opp og finne på noe lurt. I dag fant jeg foreksempel på å ta skikkelig dustete bilder av meg selv i speilet. Du vet sånne som de fleste av oss ikke har tatt på flere år. Du vet de som egentlig burde fått opp meldingen "bildet kunne absolutt ikke og under ingen omstendigheter lastes opp på blogg.no". Bare fordi de har alt for høy kleinskala. Og litt fordi ingen bryr seg om hvordan du ser ut i speilet en søndagsmorgen.Ja... nok om det.Fant også på noe så lurt som å lage verdens beste frokost. Nykokt kaffe, (halvveis) hjemmebakte knekkebrød og rosa smoothie. 

- Hva har du så langt funnet på denne søndagen?


Andrea

Grå lørdag

Alle dager kan ikke komme øverst på lista over gode dager. Noen dager vet derimot veldig godt hvordan de skal kravle seg sakte men sikkert ned mot sisteplass. Disse dagene kan være forkjøla dager. Det kan være slitsomme dager. Det kan være kjedelige dager. 

Det sies at ikke alle dager er bra, men at det finnes noe bra i alle dager. I dag er jeg veldig tilhenger av dette. Har jo tross alt møtt verdens herligste teatergjeng, spist sen lørdagsfrokost og slappet fullstendig av.

Andrea

Listekveld

I dag er jeg syk. Loffer bare rundt i pysjamasshorts og ullsokker. Spiser også polarbrød og restemiddag mens jeg drikker pepsimax og eplete. Når jeg stort sett loffer, laffer og luffer hele dagen har jeg jo endelig litt tid til å blogge. Derfor deler jeg en fin liste med dere (inspirert av fine hjartesmil)

Hvordan så du ut for et år siden?
Sånn her:

Image and video hosting by TinyPic
Blonde krøller og ring i nesa... tjohei

Hvilke ord har du brukt mest denne uka?
Åh
Jada
Syk

Har du noen fobier?
Ikke veldig. Blir skremt av kyr, men det er egentlig en hemmelighet

Hva er det beste du har spist denne uka?
Vafler, nei sjokolade, nei vafler

Hva er det fineste noen har sagt til deg i dag?
At han savner meg

Når var sist du var skikkelig fornøyd  med deg selv?
Søndag. Hadde styrt, organisert og planlagt kurs i lange tider. Så ble vellykket. Hurraformeg
 
Hva er din beste pepplåt akkurat nå?
Vampire weekend - A-punk

Hva har du gjort når du har hatt dødtid denne uka?
Dødtid har vært fremmedord denne ukaHva tror du blir det beste med helga som kommer?
Kosekveld med venninner og skypedate med kjæresten

Har du gjort/kommer du til å gjøre noe denne uka som du ikke har gjort før?
Skal lage pai i morgen

Hva er du redd for?
Jeg er redd for å ikke leve opp til forventinger. Både forventinger andre har og forventinger jeg selv har

Hvem er den mest kjente personen du har sett nylig?
Hmm... Jens Stoltenberg kanskje. Han prata på kjøpesenteret før valget. Ellers har jeg sett veldig mange kjendiser på tv og på tumblr

Hva har vært mest forvirrende i det siste?
Mattetimene 

Hvordan ser dine siste webcamerabilder ut?Andrea

Oh something good08:00 i dag var jeg lys våken. Hvorfor hvorfor hvorfor? Aner rett og slett ikke. Kroppen var klar for å starte dagen tidligere enn foretrukket en frilørdag i september.

12:30 i dag var jeg på loppemarked. Kjøpte to gensere jeg lett kommer til å like når høstvind, regn og kalde kvelder kommer snikende.17:45 i dag ligger jeg innballet i den deilige dyna mi. Er førnøyd med dagens kjøp og dagens treningsøkt. Feirer med alt-J og pepsi max.

trykk på streken da


- Fortell om din lørdag ! 

Andrea

Høst

Hører rykter. Rykter om at sommeren er i ferd med å pakke sammen og dra sin vei.

Første september
Første dag med høst

Det føles rart egentlig, selv om jeg liker høst


Andrea

Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Januar 2013

17, Bodø

Bare en (nesten) hvilken som helst jente, som lever et (nesten) helt normalt liv. Allikevel... De store lidenskapene er å fange opp herlige øyeblikk med kameraet, å forsøke å sette ord på fine ting her i livet, å stå på scenen, å sveve over dansegulvet i takt med herlig folkemusikk og å spille teater.

hits