Image and video hosting by TinyPic

Feigheta mi si at det klarna på sikt

om æ hold mæ stødig som en bauta

(HJERTE) < trykk der 

...Andrea... 

Somebody that I used to know

Sånn her kan man altså se ut på en mandag (dette er med andre ord et megahinthinthint om at jeg så ca sånn her ut i går)
Håper dere har en flott tirsdag. Det har ihvertfall jeg! Nå skal jeg hente tekoppen min, gjøre meg klar til neste skoletime og smile fordi jeg har det ganske så finfint.

...Andrea...

Cheap Monday


en:min enkle, men fine topp to:jeg liker sitronvann tre:prøver å være motivert til å trene for tiden, noen tips?

...Andrea...

Verdens beste kjæreste

"Prisen for verdens beste kjæreste går i dette øyeblikk til vår alles store favoritt Andrea Steen Hernes."

Publikum hoier, heier og hoier litt mer. Andrea reiser seg stolt og vinker fornøyd rundt seg. Den lange nyinnkjøpte kjolen stryker lekent og lett langs gulvet i det hun småløper opp til scenen. Trampklapp fra et flammeivrig publikum fyller salen, og fantastiske Andrea ler mot alle sine fans. En lubben fyr i småtrang dress rekker henne en rosa, hjerteformet pokal og nikker ærefyllt mot henne.
Takketalen ja! Tiden er kommet for å endelig å få takke. Mikrofonen mot munnen. Håret på plass. Kjolen sitter fint. Føttene stødige. Ja alt er klart! 

"Den eneste jeg egentlig kan takke for denne prisen er vel kjæresten min. Uten en kjæreste er det kanskje ikke så lett å få akkurat denne tittelen. Hvis ikke han hadde spilt fotballkamp klokken uforsvarligtidligpåensøndagiaugust hadde denne drømmen aldri gått i oppfyllelse. Hvis ikke jeg av egen fri vilje hadde dumpet meg selv på sykkelen og tråkket min vei til en plass i publikum hadde jeg nok aldri vært nominert engang. Så kjære deg. Kjæresten til verdens beste kjæreste. Du er den ALLER beste, og jeg elsker deg utrolig høyt!"

Publikum ler og Andrea smiler fra øre til øre. Det vises godt at hun tenker tilbake på dagen. Tvilen om at hun ikke angrer et sekund på at hun halvdød dro seg selv ut av senga den mårningen, er så åpenbar at alle og enhver kan se det. Stolt, glad og forelsket pryder verdens beste kjæreste kveldens høytidelig gulldekorerte scene. Lydnivået både i publikum og i de tusen hjem legger heller ikke særlig skjul på det faktum at hun er en særdeles velfortjent vinner av denne spektakulære prisen. En lydmann roper noen uforståelige ord, før et svart teppe glir fram og en rusten, nedrøyket stemme annonser at reklamepausen er like rundt hjørne....Andrea... 

Five very different

trykk her

trykk her

trykk her

trykk her

og sist men ikke minst, trykk her

Håper du trykker, og at du liker både det du får se og det du får høre

...Andrea...

Marilyn på lørdagPå en lørdagsformiddag
Flere som elsker Marilyn Monroe?
Flere som har skjønt at lørdagstid er hellig tid?
Flere som har kost seg med jordbær og druer, mens de har latt øynene (og de fire andre sansene) betrakte en nydelig film?

...Andrea...

Go get'emGamle bilder - nye tanker

...Andrea...

ØyeblikkFor øyeblikket jobber jeg med å komme meg inn i hverdagsrutiner
For øyeblikket er hverdagen travel, ny og uvant
For øyeblikket trives jeg med å ha valgt å studere medier og kommunikasjon
For øyeblikket hører jeg på Lana Del Rey og Kaizers (hjerte)
For øyeblikket er jeg kjempeforelsket
For øyeblikket går hodet mitt i surr

- Hvordan er livet ditt for øyeblikket? 

...Andrea... 

Vennligst behold setebeltet fastspent så lenge du sitter i setet.

De siste tjuefire timene er noe av det teiteste jeg har vært med på. 
Før jeg forteller historien er det viktig å huske at alle historier har flere synsvinkler, og jeg kan jo ikke særlig overraskende bare fortelle den fra min side.
Det er også greit å meddele at den beste siden å høre en kritisk historie fra kanskje ikke er fra en furten tenråingsjente. At jenta bare har fire timer søvn bak seg, en sulten og knurrende mage og en kjæreste å savne kan også være greit å vite.

Uansett... La meg sette i gang.
Det begynner (på en måte) med fire timer venting på Gardemoen. Om det ikke egentlig begynner her, så legger det ihvertfall grunnlag for tre utålmodige nordleninger.
Og når den egentlige starten av historien finner sted, sitter nordleningene trøtte og slitne pakket opp i et trangt sete inne på et fly. Ut av flyvinduet er det ikke annet å se en grå, guggete luft...Også kalt tåke.
Akkurat i det flyet er kun sekunder fra å slå ut hjula på Bodø Lufthavn endrer retningen brått. Til nordleningenes fortvilelse er den nye retningen atter opp i lufta. Med alt for mange timer reise bak seg kan en time med påsmurte og smørblide  "vi kommer tilbake med mere informasjon", "en kanskje mulig landing..blablabla" og "vennligst behold setebeltet fastspent og rumpen i setet", bli litt for dumt. 

Etter dette følger kapteinens avgjørelse om å fly lengre nordover til nærmeste flyplass. Nærmere hundre sinte passajerer får nå oppleve en ny runde med "landing blablabla, bagasje blabla og mere informasjon blablabla. "De neste timene bringer oss alle sammen tilbake til startpunktet. Tro det eller ei! Umulig vær i tåkebyen Bodø kan føre til at en reise som vanligvis ville tatt syttifem minutter og bragt oss alle blide og fonøyde hjem til kjærestene våre, istedet tok 7-8 timer og ikke bragte oss noe annet sted en til akkurat der vi startet.

Selv om du kanskje har mistet tråden, sluttet å lese eller (mest sannsynlig av dem alle)  ikke bryr deg, fortsetter jeg med å si at etter dette følger timer i en takseng på et riktignok påspandert flyplasshotel. Dette hånd i hånd med en skamtidlig morgen for å selv booke oss inn på det tidligste nye flyet hjemover. På veien ditt må det også nevnes en trang buss, en (?=)(/&%$) utplukkning til tilfeldig sikkerhetskontroll (JA! jeg har så klart gjemt voksenbrus under sokkene mine, farlig sprengstoff i bhén og alt det der), meterlang kø, styrting av uansvarlig manger iskaffebokser og helt til slutt en ødelagt koffert på bagasjebåndet.

Det vikgtisgste med denne lille storyen er allikevel at jeg kom levende ut av det. Og det nest vikgtigste er at jeg skal treffe kjæresten i dag, og prøve å fortrenge de siste tjuefire timene så godt jeg kan.
Sånn... (puuuh) Takk for meg : ) 


Har hørt at alle innlegg burde inneholde et bilde, om så bare for å pynte opp en masse gråsvart skrift litt.
Så da hiver jeg med et nokså tilfeldig bilde fra en kveld i Italia. 

...Andrea...

 

Så mye rart å se// Monterosso - Italia

...Andrea...

Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012

17, Bodø

Bare en (nesten) hvilken som helst jente, som lever et (nesten) helt normalt liv. Allikevel... De store lidenskapene er å fange opp herlige øyeblikk med kameraet, å forsøke å sette ord på fine ting her i livet, å stå på scenen, å sveve over dansegulvet i takt med herlig folkemusikk og å spille teater.

hits