Image and video hosting by TinyPic

What would you do if you weren´t afraid?


Jeg er en person som stort sett gjør som jeg selv vil. Hvis jeg vil hoppe og danse rundt i fjæra, uten å tenke på at det egentlig er alt for kaldt ... ja så gjør jeg det.

Omtrent sånn her ser jeg ut i dag. Oppklippet t-skjorte over lys og fin bluse kan man like! Bare for å pynte det hele stapper jeg et par helt normale jeans ned i et par lange, vinrøde strømper. Bare fordi jeg selv vil det!
Håper dere har en fin dag, og at de av dere som har vinterferie nyter den. Det gjør ihvertfall jeg!!!

- Hva syns du?
- Har du ferie?

...Andrea...

Verdens vakreste festival

Verdens trøtteste og mest slitne jente har hatt verdens beste helg på verdens vakreste festival.
Nå lurer hun på om du vil være verdens søteste og trykke -HER- . Det hadde betydd <3<3<3<3 supermye.

I dag har jeg vært helt ... slaskete og ikke så veldig slaskete samtidig. Våknet klokken 13:30, og var fremdeles stuptrøtt. Dro meg selv bort til treningsstudioet for å få pumpet litt (HAHA!!!!). Så dro jeg hjem og stappet i meg masse mat, is og sjokoladefondant. Nå er jeg bare kjempetrøtt og superslask! Strever med å holde både øynene og kroppen oppe her jeg sitter i fineste outfiten: Tannkremturkis joggebukse og stor, grå og digg t-skjorte.

- Hva har du gjort i helgen?
- Hva syns du om bildene?

...Andrea... 

With my hands covering both of my eyes I am too scared to have a look at you now

Her er noen bilder fra konsertene i går kveld: I går kveld var jeg på konsert, som jeg sikkert har nevnt her før (?) For å se flere av bildene og lese det jeg har skrevet om gårdagens artister klikk - HER-.
Kunne alltids tatt meg bryet med å skrive litt her også. Men om det finnes noen som er interesserte nok klarer de vel å trykke på en liten knapp?

I dag har jeg sovet, skrevet, klippet meg, sovet mer, spist litt, trent litt og fikset meg til kvelden.
Kommer nok bilder fra i kveld også, og sannsynligvis en liten knapp du kan trykk på også da.

- Hva gjør du?
- Hva syns du om bildene?

...Andrea...

LIVE - don't just excistBildene tok jeg til en artikkel på ungdomma.no < HER  >.
Siden jeg syns de var litt kule ville jeg bare dele dem med dere også!

- Likte du bildene?

...Andrea...

DONE!

Nå har jeg søkt:Føler meg helt ...

    Image and video hosting by TinyPic


Hvis du lurer på hva jeg har gjort i dag, og hvordan jeg skal tilbringe helgen... Klikk her:
http://ungdomma.no/?a_id=7228
Jeg skriver for ungdomma.no, og i helga er det festival.

- Har du søkt videregående? Hva?
- Skal du noe kult i helgen?

...Andrea... 

Litt sånne fine ting, instagram og musikk(an)befaling

Det er egentlig litt fint når grunnene til å ta på joggebukse, ullgenser, ullsokker og knyte et bånd i håret er mange flere enn grunnene til å ikke gjøre det.
Det er også fint å drikke en gigantisk kopp med søtsøtsøt kakao til frokost, bare fordi jeg vil det.
Det er ihvertfall fint å starte dagen inne på "det fineste" lista mi på spotify.
Dette blir en fin dag dere! HOOOOOOIHOOOOOOI! super kvalitet.
Jeg har fint iphonedeksel i det minste.

Ihvertfall... Sjekk meg gjerne ut på Instagram... andreasteenhernes heter jeg.

- Hva heter duuu? Om du har bruker...
HALLO! Ta og trykk på play her. Om du ikke enda har hørt sangen gjør du deg selv og resten av verden en huge tjeneste om du setter av to minutter og førti sekunder. NO REGRETS! 

Kos dere i  dag! Nå har jeg gjort det igjen. Må løpe til skolen , skal være der om ni minutter. WISH ME LUCK.

...Andrea... 

L.I.F.E.G.O.E.S.O.N
SÅNN SER EN SKIKKELIG "ROCN AND ROLL SURVIVOR" UT! 

Neida, eller joda... Eller kanskjeda...

Shortsen har jeg ihvertfall snekret sammen selv. Den startet som en av pappas gamle, helt lyse jeans. Og nå er den bare wiiwiiwii!!! 

I dag er jeg frisk (ca). Så da stikker jeg til skolen for å kose meg med morsomme fag og sånn!
Ha en fin tirsdag dere <3

- Hva syns dere?
- Hva skal dere i dag?


...Andrea... 

My heart is like an open highway
Åherreminihimmelendustore! Jeg skal sende søknad om videregåendeplass i løpet av denne uka har jeg funnet ut. Mildt sagt har jeg ikke bestemt meg. Spørsmålet gnager seg inn i hver krinkel og krok av kroppen min til en hver tid. Du tenker kanksje at det er jo ikke så farlig, at det ikke har noe å si...? Men svaret er JO!!!, det har noe å si.
For meg er slike ting viktige. Det hjelper ikke akkurat at jeg er vår side av solsystemets største vinglepetter heller.

For de som ikke vet det står det altså mellom to alternativer den dag i dag.  Å bo her hjemme i bodø city - bodø by, der jeg skal tilbringe tre år på medier og kommunikasjon. Eller å flytte til en liten (hvdlwjepfjowlemfø) finfin plass for å gå drama. Begge deler er garantert noe som passer for meg, og jeg kjenner jeg meg selv skal jeg nok klare å skvise rompa mi til rette hvor som helst. Allikevel er det så alt for mange tråer som skal dras i.

Jeg har en drøm. *Kremt* Jeg mener jeg har et mål. (Det er faktisk to ganske forskjellige ting i denne sammenhengen). Målet er å kunne leve av å være skuespiller. JA! Sånn på ordentlig. Stå på scenen, foran et publikum, gi dem opplevelser de aldri vil glemme og bare som en ekstra bonus kunne tjene inn penger til brød og vann på dette. Det høres fint ut, eller høøøøh?Samtidig har jeg en utrolig interesse innenfor foto, skriving og slike søte ting. Ser for meg at dette kan vært en slags backup dersom min lillejentedrøm (mitt lillejenteMÅL mener jeg) ikke går i oppfyllelse. Tenker at å skrive en bok og å jobbe med foto hadde vært fint . Eller hei dere! Tenk å jobbe i radioen. Sitte der en hel dag å jable stort om smått og smått om stort. Det tror jeg faktisk jeg hadde vært ganske god til. Tror egentig ikke jeg hadde trengt store utdanningen heller... HøøhHøøh!

Som dere kanskje skjønner har jeg på en måte planene klare. På den andre siden har jeg bare ikke peiling på fremtiden min!

Tenker på alt jeg går glipp av hvis jeg velger å flytte. Samtidig som jeg tenker på det jeg kanksje går glipp av hvis jeg bor hjemme. Spør meg selv gang på gang om det verdt det, og blir fortalt at det finnes mange muligheter etter videregående også.

Jeg tror kanksje det er nettop der det ligger. Svaret altså! Det er jo ikke sånn at det jeg gjør nå stenger meg inne i et glassbur, hvor jeg kun kan drive med det resten av livet. Så lenge jeg får kompetanse til å studere videre kan jeg jo gjøre hva $%&/ jeg vil resten av livet! Hodet mitt er fullt av tanker. Fra mitt ståsted minner det mest om et hundretalls bråkete dubstepsanger spilt i kanon. Har mest lyst til å gjemme meg under et bord eller et annet stort, firkantet møbel. Der kan jeg sitte å håpe på at ingen har merket at jeg ikke har søkt enda. Og hvis jeg orker kan jeg jo alltids lage min egen lille spesialutdanning der nede. En som gjør at jeg både kan bo hjemme, bli både skuespiller, forfatter, fotograf, radiovert og i tillegg ha det akkurat så fint som jeg har det nå

Ikke vet jeg... 
 
Dersom noen skulle være så uheldig å plumse ut med spørsmål, påstander eller enda flere meninger (RÅD som de også kaller det), vil de møte en hystersisk meg som trolig svarer noe i disse baner:
SÅNN NÅ HAR JEG ÅPNET MEG 110%! TAKK TIL DE (om det finnes noen) SOM ORKET Å LESE ALLE MINE FRUSTRERTE TANKER <3

- Så... Hva skal du gå/går/eller har gått?

...Andrea... 

En bloggers bekjennelser

I det siste har jeg kanksje sett litt sånn her ut fra utsiden...Syk! 
Jeg mener... Når man ligger hjemme to ganger (nærmere en uke hve gang) på under en måned, da blir man automatisk seende litt sånn ut.

På innsiden derimot,  er jeg mere...

                    
                                           


"HVAERDETSOMSKJERHER??KANNOENSETILÅFORKLAREMEGHVADETERSOMERGALTMEDMEG??FORT!"

...

Trenger kanksje ikke å begrunne mitt fravær fra bloggen. De stundene jeg har vært frisk og fin har jeg ikke akkurat prioritert bloggen min (som sikkert har mistet alle leserne nå uansett!?!?)

Kan jo allikevel fortelle at jeg planlegger mye fint til dere som fortsatt er her.

BAAAH!
 
...Andrea... 

AliveJeg lever (såvidt) enda! Har bare sovet alt for få timer i helgen, nedprioritert min kjære, søte, lille macbook, gjort stort og smått og levd livet for fullt... 

Forresten, gratulerer med morsdagen til min super dupre mamma !!!
Nå skal jeg og familien ut å kose oss på restaurant. Kos dere i kveld, og husk å lade skikkelig opp til den nye uka.

- Hva har dere gjort siden sist?
- Hvordan markerer dere morsdagen?

...Andrea... 

Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012

17, Bodø

Bare en (nesten) hvilken som helst jente, som lever et (nesten) helt normalt liv. Allikevel... De store lidenskapene er å fange opp herlige øyeblikk med kameraet, å forsøke å sette ord på fine ting her i livet, å stå på scenen, å sveve over dansegulvet i takt med herlig folkemusikk og å spille teater.

hits