Image and video hosting by TinyPic

Den brutale sannhetGjør dere klare for å lese en sjelden og nokså røff sannhet. Ord utenom det vanlige. Ord du kanskje aldri vil lese igjen. Ord du neppe hadde tenkt over.

Poenget med en blogg er vel å blogge. Det kan vi alle sammen si oss enige i. Allikevel er det ikke bare å blogge. Ikke bare å poste et innlegg for at de to vennene som faktisk gidder å lese bloggen din skal få se hva du har spist til middag. Poenget er ikke å ta uklare bilder av den store, gode hettegenseren du daffer rundt med hele dagen. Skal hverken nekte for at mange blogger styres slik, eller at jeg selv finner det ganske underholdende og bruker mye tid på det. Hva folk har spist, hvor mange mil de har lagt bak seg på mølla, hvor de skal etter skolen eller hvor mye penger de har brukt på shopping har en stor tendens til å vekke både min og veldig mange andres nysgjerrighet.

Jeg mener allikevel at poenget med denne bloggingen bør være litt større enn som så. Ihvertfall for min del. Jeg har noen få lesere. Helt ærlig vedder jeg på at jeg kan ringe størsteparten av dem og fortelle hva jeg har spist til middag, om jeg fikk plutselig mistanke om at de skulle være interesserte. Jeg har mye å gjøre for tiden, og ting tar tid. Jeg vil blogge bra om jeg først skal blogge. Jeg vil ta bedre bilder, skrive bedre tekster og gjøre bedre ditt og bedre datt. For tiden er designet på trynet, jeg har det travelt og de fleste innleggene jeg har vært på nippet til å poste de siste ukene har (for å være ærlig, siden det er det jeg skal i dette innlegget) handlet om middagsmat og hettegensere. Så nå kommer jeg til poenget med alt dette bloggbabbelet: Jeg tar en pause... To dager? To måneder? To århundre? Ja, det får vi se på.

...Andrea... 

Fint om helg

Helgen gikk veldig fort. De gjør som regel det... Desverre. Denne ble i stor grad tilbragt med manus i hånden, og teatergjengen omkring. Hadde allikevel tid til å le, knise, synge litt og ellers være ganske tåpelig med to fine venninner på fredag. Jeg hadde bakt sunne muffins som jeg serverte. De var deilige. Fant oppskriften på en fin blogg jeg leser.Lørdagskvelden satt jeg i armkroken til verdens fineste. Det var fint å bare puste ut etter mange timer med hektisk øving. Øynene hvilte på skjermen. Halvunderholdende programmer suste forbi, det ene etter det andre. Jeg, i armkroken til verdens fineste. Det er alltid fint. Ellers gikk helgen for fort. Når jeg blir stor skal jeg lage en tidsmaskin som gjør at fine helgeøyeblikk i armkroken varer ti ganger så lenge. Ah, så alt for fint.Jammen overlevde jeg ikke mandagen også. Vi har alle ønsket den nye uka velkommen, og er klar for dager med mye mye mye.

- Fortell meg litt om din helg?

...Andrea... 

Jatakk

music and stuff

 

...Andrea...

Glimt av fredag

Jentene mine får ut de smågale sidene i meg, og jeg får ut de smågale sidene i dem. Sånn er det bare... Kan si at jeg grugleder meg til jeg er førti-femti år, og har blitt en rolig, kanksje litt kjedelig (jeg har overhodet ingen planer om å bli kjedelig, men jeg har hørt at det er sånn som kan skje med ufrivillige mennesker sånn helt plutselig) voksen person som ser tilbake på filmer som denne og enten kniser eller skjemmes. Jeg satser på det første. Har ihvertfall hatt en koselig, avslappende og fin kveld sammen med to venninner. Se videoen for å få et glimt av min fredag. XxX 


Husk 720p

- Hvordan var din fredag?

...Andrea... 

Rosablogging

Fare for kjipt og kjedelig innlegg med en sterk nyanse av knæsjrosa. MEN kveldsmaten står foran meg, og jeg er rett og slett for sulten til å kunne konsentrere meg om å skrive noe skikkelig.

Nam til gulrøtter med sunn dip, nam til kanelknekkebrød og nam til grønn te på sengekanten. Nå rumler magen, og kroppen er klar for serietitting under dyna. Godnatt.

...Andrea... 

Ain´t we all just runaways?en. Har på dyed(ish) fuskepelsvest i dag.
to. Er gira på thekillerskonsert i mars.
tre. Skal være sammen med fine venninner i dag.

- tre positive ting med din dag?

...Andrea...

StaticDagene går i ball. Hodet er halvveis på ferie, og halvveis oppslukt i alt av tanker og arbeid. Har lyst til å gjøre alt, og tid til å gjøre under halvparten. Ser fram til stunder, ser fram til smil, ser fram til noe... kanskje. Midt imellom alle minuttene og timene som tilbringes i et hav av inngrodde rutiner, skjer det magiske. Det magiske som kalles livet. Det magiske som kalles hverdagen. Selve grunnen til å se fram til stunder, smil og noe. 

God natt fra gladstressalittslitenoglittgira jente 

...Andrea... 

Forandret

Noe er forandret. Håret mitt er rødt. Litt mørkerødt, med noe variert skjær i forskjellige lys. Bildene viser fargen høvelig dårlig egentlig. Menmen... Været er hvitt. Og dagen er søndag. Jeg skal jobbe med en skoleoppgave, jeg skal trene og jeg skal ta litt søndagsavslapping etterhvert. 

- hva syns du om fargen?
- hvordan ser din søndag ut?

...Andrea... 

BreatheDenne dagen er alt for travel. Skole, lekser (!!!), forberedelser til ditt, forberedelser til datt, mere lekse og forhåpentligvis litt venninnetid i kveld. Aller helst vil jeg bare sove. Legger ut et bilde fra Italia. Kun fordi jeg liker det, og fordi jeg savner sommer og sol. Også litt fordi det muntrer meg opp. 

- har du mye å tenke på for tiden?

...Andrea... 

Antrekk på video

 

Video til dere en dag i januar. Antrekket er enkelt men litt spenstig fordetom. Tror jeg elsker buksa. Har ikke helt bestemt meg enda.

- Hva syns dere om antrekket og videoen? 

...Andrea... 

Les mer i arkivet » August 2013 » Januar 2013 » Desember 2012

17, Bodø

Bare en (nesten) hvilken som helst jente, som lever et (nesten) helt normalt liv. Allikevel... De store lidenskapene er å fange opp herlige øyeblikk med kameraet, å forsøke å sette ord på fine ting her i livet, å stå på scenen, å sveve over dansegulvet i takt med herlig folkemusikk og å spille teater.

hits