Image and video hosting by TinyPic

Blogg // tumblr

For nå er jeg litt veldig lei av blogg.no. Orker ikke skrive. Orker ikke mas om lesere. Orker ikke jevnlige oppdateringer om hva jeg gjør eller hva jeg har på meg. Har heller ikke tid til å finne på noe lurt å skrive.
MEN jeg har startet en egen bildeblogg på tumblr. Her kommer jeg til å poste fotorgrafier jeg tar den neste tiden. Så får vi se hva som skjer framover. Har ihvertfall planer om å bruke kameraet mer framover.

Klikk her ---> <3

Løper

For tiden stresser jeg en del. Har hodet tusen steder samtiig, og har så godt som alltid et sted jeg burde være eller ting jeg burde få unnagjort. Føler at jeg alltid løper mot noe. Jeg løper selv om jeg sitter bom stille. Hodet løper alltid, hvis du skjønner. 

Men nok om stress og sånne stressende ting. Vil fortelle om to veldig fine ting jeg har løpt til  i det siste. 


Jeg tok koselige ballongbilder av fine Line. Vi blåste opp sju-åtte rosa og lilla ballonger, mens vi spiste sjokolade og drakk solo. Så ruslet vi ut i snøværet, knipset bilder, fniste og lo.


Jeg var på konsert med nydelige, flinke, beste Jonas Alaska. Sto framst i publikum med kamera rundt halsen. Få ting er egentlig finere. 

Andrea

AnsiktJeg elsker å ta bilder av mennesker. Alle mennesker er ulike, og derfor blir alle portretter noe helt unikt og spennende. Nå er jeg på fotokurs og lærer masse spennende om foto, mennesker, lys og ansikter.

Andrea

FRUKT

Hva er FRUKT (???), tenker du sikker nå.
Jeg kan si så mye som at det er en uke full av kurs, sosiale greier, venner, events og masse masse moro. Og når jeg sier masse moro, mener jeg masse moro. Hvorfor FRUKT? Hvorfor FRUKT av alle mulige ting? Jo fordi... Friluft, Rock, Ungdom, Kultur og TeaterFRUKT arrangeres hver høst og vinterferie, og jeg har vært med så lenge jeg kan huske egentlig. Det er en plass mange av mine venner samles og gjør de greiene vi liker å gjøre. Det er med andre ord veldig gøy og veldig fint. Denne gangen er jeg på fotokurs, og det er ekstra gøy og fint. 

Kommer en el bilder etterhvert!

- Hva gjør du i høstferien din?

Andrea 

Dager som dette

Jeg lever for dager der det plutselig ble helg igjen. Dager der jeg endelig kan senke skuldrene og gjøre de tingene jeg faktisk har lyst til å gjøre.Jeg lever for dager der jeg har tid til etterlengtet powernap. Dager der jeg med god samvittighet kan balle meg inn i dyna mi og bare være der for en aldri så liten stund. Jeg lever for fine fredagskvelder med fine venninner. Fredagskvelder med knising, snikksnakk, kafébesøk og koselige påfunn.Jeg lever for å ligge langflat på kjøkkenbenken med Arctic Monkeys på øret. Kan vel egentlig si at jeg (som så mange andre) lever for disse etterlengtede helgene. De er så alt for korte, men også så fine. - Hvordan er din fredag?

Andrea 

Finne på noe lurt

Kroppen min har visstnok bestemt seg for å våkne usaklig tidlig også de helgene jeg faktisk har tid til å sove ut. Når jeg ligger i senga og grynter, mens kroppen har tatt denne avgjørelsen er det rett og slett ikke noe poeng i å stritte i mot. Da er det bare å gi etter, traske motvillig opp og finne på noe lurt. I dag fant jeg foreksempel på å ta skikkelig dustete bilder av meg selv i speilet. Du vet sånne som de fleste av oss ikke har tatt på flere år. Du vet de som egentlig burde fått opp meldingen "bildet kunne absolutt ikke og under ingen omstendigheter lastes opp på blogg.no". Bare fordi de har alt for høy kleinskala. Og litt fordi ingen bryr seg om hvordan du ser ut i speilet en søndagsmorgen.Ja... nok om det.Fant også på noe så lurt som å lage verdens beste frokost. Nykokt kaffe, (halvveis) hjemmebakte knekkebrød og rosa smoothie. 

- Hva har du så langt funnet på denne søndagen?


Andrea

Grå lørdag

Alle dager kan ikke komme øverst på lista over gode dager. Noen dager vet derimot veldig godt hvordan de skal kravle seg sakte men sikkert ned mot sisteplass. Disse dagene kan være forkjøla dager. Det kan være slitsomme dager. Det kan være kjedelige dager. 

Det sies at ikke alle dager er bra, men at det finnes noe bra i alle dager. I dag er jeg veldig tilhenger av dette. Har jo tross alt møtt verdens herligste teatergjeng, spist sen lørdagsfrokost og slappet fullstendig av.

Andrea

Listekveld

I dag er jeg syk. Loffer bare rundt i pysjamasshorts og ullsokker. Spiser også polarbrød og restemiddag mens jeg drikker pepsimax og eplete. Når jeg stort sett loffer, laffer og luffer hele dagen har jeg jo endelig litt tid til å blogge. Derfor deler jeg en fin liste med dere (inspirert av fine hjartesmil)

Hvordan så du ut for et år siden?
Sånn her:

Image and video hosting by TinyPic
Blonde krøller og ring i nesa... tjohei

Hvilke ord har du brukt mest denne uka?
Åh
Jada
Syk

Har du noen fobier?
Ikke veldig. Blir skremt av kyr, men det er egentlig en hemmelighet

Hva er det beste du har spist denne uka?
Vafler, nei sjokolade, nei vafler

Hva er det fineste noen har sagt til deg i dag?
At han savner meg

Når var sist du var skikkelig fornøyd  med deg selv?
Søndag. Hadde styrt, organisert og planlagt kurs i lange tider. Så ble vellykket. Hurraformeg
 
Hva er din beste pepplåt akkurat nå?
Vampire weekend - A-punk

Hva har du gjort når du har hatt dødtid denne uka?
Dødtid har vært fremmedord denne ukaHva tror du blir det beste med helga som kommer?
Kosekveld med venninner og skypedate med kjæresten

Har du gjort/kommer du til å gjøre noe denne uka som du ikke har gjort før?
Skal lage pai i morgen

Hva er du redd for?
Jeg er redd for å ikke leve opp til forventinger. Både forventinger andre har og forventinger jeg selv har

Hvem er den mest kjente personen du har sett nylig?
Hmm... Jens Stoltenberg kanskje. Han prata på kjøpesenteret før valget. Ellers har jeg sett veldig mange kjendiser på tv og på tumblr

Hva har vært mest forvirrende i det siste?
Mattetimene 

Hvordan ser dine siste webcamerabilder ut?Andrea

Oh something good08:00 i dag var jeg lys våken. Hvorfor hvorfor hvorfor? Aner rett og slett ikke. Kroppen var klar for å starte dagen tidligere enn foretrukket en frilørdag i september.

12:30 i dag var jeg på loppemarked. Kjøpte to gensere jeg lett kommer til å like når høstvind, regn og kalde kvelder kommer snikende.17:45 i dag ligger jeg innballet i den deilige dyna mi. Er førnøyd med dagens kjøp og dagens treningsøkt. Feirer med alt-J og pepsi max.

trykk på streken da


- Fortell om din lørdag ! 

Andrea

Høst

Hører rykter. Rykter om at sommeren er i ferd med å pakke sammen og dra sin vei.

Første september
Første dag med høst

Det føles rart egentlig, selv om jeg liker høst


Andrea

Les mer i arkivet » Januar 2014 » Oktober 2013 » September 2013

17, Bodø

Bare en (nesten) hvilken som helst jente, som lever et (nesten) helt normalt liv. Allikevel... De store lidenskapene er å fange opp herlige øyeblikk med kameraet, å forsøke å sette ord på fine ting her i livet, å stå på scenen, å sveve over dansegulvet i takt med herlig folkemusikk og å spille teater.

hits