Image and video hosting by TinyPic Finne på noe lurt (andreasteenhernes)

Finne på noe lurt

Kroppen min har visstnok bestemt seg for å våkne usaklig tidlig også de helgene jeg faktisk har tid til å sove ut. Når jeg ligger i senga og grynter, mens kroppen har tatt denne avgjørelsen er det rett og slett ikke noe poeng i å stritte i mot. Da er det bare å gi etter, traske motvillig opp og finne på noe lurt. I dag fant jeg foreksempel på å ta skikkelig dustete bilder av meg selv i speilet. Du vet sånne som de fleste av oss ikke har tatt på flere år. Du vet de som egentlig burde fått opp meldingen "bildet kunne absolutt ikke og under ingen omstendigheter lastes opp på blogg.no". Bare fordi de har alt for høy kleinskala. Og litt fordi ingen bryr seg om hvordan du ser ut i speilet en søndagsmorgen.Ja... nok om det.Fant også på noe så lurt som å lage verdens beste frokost. Nykokt kaffe, (halvveis) hjemmebakte knekkebrød og rosa smoothie. 

- Hva har du så langt funnet på denne søndagen?


Andrea

5 kommentarer

oneblogoneworld by Ida

29.09.2013 kl.11:16

Jeg ligger i senga og leser blogger, haha :-)

line nova

29.09.2013 kl.11:28

spist sjokolade til frokost :D hihihi

~ Sindre E

29.09.2013 kl.21:03

Hehe, jeg misunner deg i å våkne tidlig, for jeg skulle gjerne hatt nok tid til å rekke over alt! Uansett fine bilder og god frokost! Du vet nu hva jeg har gjort i dag!

Maiken Sofie

30.09.2013 kl.00:18

søta!

Frida

02.10.2013 kl.19:22

Hei! Må bare si at denne bloggen er til mega stor glede for meg. Jeg synes helt ærlig at du er en av de flinkeste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen? :-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger kjempe masse fremover!

Skriv en ny kommentar

17, Bodø

Bare en (nesten) hvilken som helst jente, som lever et (nesten) helt normalt liv. Allikevel... De store lidenskapene er å fange opp herlige øyeblikk med kameraet, å forsøke å sette ord på fine ting her i livet, å stå på scenen, å sveve over dansegulvet i takt med herlig folkemusikk og å spille teater.

Arkiv

hits