Image and video hosting by TinyPic Den brutale sannhet (andreasteenhernes)

Den brutale sannhetGjør dere klare for å lese en sjelden og nokså røff sannhet. Ord utenom det vanlige. Ord du kanskje aldri vil lese igjen. Ord du neppe hadde tenkt over.

Poenget med en blogg er vel å blogge. Det kan vi alle sammen si oss enige i. Allikevel er det ikke bare å blogge. Ikke bare å poste et innlegg for at de to vennene som faktisk gidder å lese bloggen din skal få se hva du har spist til middag. Poenget er ikke å ta uklare bilder av den store, gode hettegenseren du daffer rundt med hele dagen. Skal hverken nekte for at mange blogger styres slik, eller at jeg selv finner det ganske underholdende og bruker mye tid på det. Hva folk har spist, hvor mange mil de har lagt bak seg på mølla, hvor de skal etter skolen eller hvor mye penger de har brukt på shopping har en stor tendens til å vekke både min og veldig mange andres nysgjerrighet.

Jeg mener allikevel at poenget med denne bloggingen bør være litt større enn som så. Ihvertfall for min del. Jeg har noen få lesere. Helt ærlig vedder jeg på at jeg kan ringe størsteparten av dem og fortelle hva jeg har spist til middag, om jeg fikk plutselig mistanke om at de skulle være interesserte. Jeg har mye å gjøre for tiden, og ting tar tid. Jeg vil blogge bra om jeg først skal blogge. Jeg vil ta bedre bilder, skrive bedre tekster og gjøre bedre ditt og bedre datt. For tiden er designet på trynet, jeg har det travelt og de fleste innleggene jeg har vært på nippet til å poste de siste ukene har (for å være ærlig, siden det er det jeg skal i dette innlegget) handlet om middagsmat og hettegensere. Så nå kommer jeg til poenget med alt dette bloggbabbelet: Jeg tar en pause... To dager? To måneder? To århundre? Ja, det får vi se på.

...Andrea... 

4 kommentarer

martine

27.01.2013 kl.22:37

det er nødvendlig med en pause i blant. håper du ikke blir bort så alt for lenge da!

Ullrikke

27.01.2013 kl.23:25

Ja en pause kan sikkert være godt.... ikke forsvinn for alltid da, vi har så mange gode minner! Jeg vil ikke miste deeeeeeg!!!!!

Hennie

25.02.2013 kl.22:57

Elsker bloggen din utrolig mye, helt erlig min favorittblogg og savner de flotte tekstene dine :( kom tilbake snart <3

Astri

25.03.2013 kl.15:02

Kan være godt med en pause iblant, men vær så snill, si at dette er en kort pause! elsker bloggen din!

Skriv en ny kommentar

17, Bodø

Bare en (nesten) hvilken som helst jente, som lever et (nesten) helt normalt liv. Allikevel... De store lidenskapene er å fange opp herlige øyeblikk med kameraet, å forsøke å sette ord på fine ting her i livet, å stå på scenen, å sveve over dansegulvet i takt med herlig folkemusikk og å spille teater.

Arkiv

hits