Image and video hosting by TinyPic To the moments that we share (andreasteenhernes)

To the moments that we share

Er så glad i dag. Om man blander sammen en god dose trøtte gjesp, en bitteliten stund med kjæresten, musikk fra fine damer og besøk hos brosjan blir det lett ganske bra.

Brosjan sitter med kartene sine og forklarer hvor han skal ture den neste måneden. Kjæresten sier søte ting, og får meg til å smile stort. Jeg kjefter litt på mamma og pappa, og de kjefter litt på meg. Men så smiler vi etterpå og kniser, fordi det er sånn det er å bo i samme hus. Famile you know. Glade i hverandre uansett hva. 

På armen har jeg et fint lite armbånd jeg fikk grabbet til meg på salg. Rundt halsen henger et sølvkjede som ble fanget på samme måte. Og mot kroppen hviler den turkise pusegenseren også i dag. Gurimalla den er god. En genser av dimensjoner! (ps. hadde nettop verdens teiteste google-søk ''definisjon dimensjoner''... er enda ikke helt sikker på om det går an å bruke ordet i den sammenhengen, men gjør det likevel)

Jeg tenker litt på søvn. Jeg tenker litt på helg. Jeg tenker at jeg er sulten. Oi! Faktisk veldig sulten. Kjenner at magen brummer lavt der nede. Etterpå skal jeg spise noe. Kanskje en grov brødskive med egg. Siden det er nytt år og nye muligheter og sånn. Jeg tror til og med at jeg skal drikke enda en kopp med grønn te.Etter litt sunn brødskive, en god dusj og litt mere fin musikk skal jeg ta kveld. I morgen blir en fin dag. Over og ut.

- Fortell meg om et fint øyeblikk fra din dag

(ps#2 jeg anbefaler dere å trykke på de svarte feltene dere finner innimellom bildene. dere kommer ikke til å angre)

...Andrea... 

3 kommentarer

line nova

03.01.2013 kl.22:02

flenke flenke andy! nydelige bilda og tekst! Fine øyeblikk fra idag, va da æ pusha mæ litt hardere enn det æ egentlig ville når æ trena, når æ gikk en herlig og kald, tur sammen med rakel og vovven, ser tilbake på en ganske fin dag!

Johanne

04.01.2013 kl.10:00

så fint innlegg :-) fine bilder òg !

Skriv en ny kommentar

17, Bodø

Bare en (nesten) hvilken som helst jente, som lever et (nesten) helt normalt liv. Allikevel... De store lidenskapene er å fange opp herlige øyeblikk med kameraet, å forsøke å sette ord på fine ting her i livet, å stå på scenen, å sveve over dansegulvet i takt med herlig folkemusikk og å spille teater.

Arkiv

hits